Cautare

344 de rezultate pentru "bere bavareza" (3.06 secunde)
Am salutat ideea de a monta cateva corturi cu racoritoare si bere, dintr-o suta intr-o suta de metri, locuri probabil date pe pile, ca de vreo licitatie n-am auzit.
Automobile Craiova, Bere Azuga, Petrom Aviation Otopeni, Romvag Caracal si Zarea Bucuresti. Automobile Craiova a fost delistata dupa ce actionarul majoritar, Ford Motor Company, a avut o oferta publica de cumparare, scotand din joc micii actionari captivi in societate.
Multumim entuziastilor Bebe Ravescu si Emil Stanciu care au sunat mobilizarea, lui Mihai Bogatu de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, precum si gazdelor de la Restaurantul Old School, care ne-au asteptat cu gratarul incins si cu bere rece!
Tin minte ca am vorbit pret de o bere sau doua si ca nu m-am plictisit deloc - atunci cand nu e ocupat sa-si multumeasca publicul, Radu poate fi chiar agreabil (ceea ce, imi dau bine seama, pentru cititorii lui de pe blog e aproape o insulta).
Scaderea accizei la alcool, bere si vinuri spumoase (mare parte din consum se realizeaza din producția naționala), in paralel cu cresterea accizei la bauturile fermentate linistite.
Vei fi surprins cand vei descoperi ce decoratiuni geniale ies din doze de racoritoare sau bere, cutii de conserve, sau din capace de sticle.
Danseaza, sar, se urca pe mese si mai ales, beau multa bere. Patronii teraselor au avut grija ca spaniolii sa se simta ca acasa.
30 de noi locuri de munca vor fi create, urmand ca pe viitor numarul angajatilor sa creasca. Autoritatile din Rovinari l-au asteptat pe fotbalist cu oaie la protap, mici, bere, vin oltenesc si alte bunatati.
Din cate se pare, celebrul player pentru fisirele audio digitale pare sa devina un adevarat instrument de lucru mai ales in in companiile australiene, in el fiind descarcate zeci de programele ce contin toate informatiile necesare, de la precizarea rolului sau in organigrama societatii si pana la normele de securitate, de la localurile pentru masa de pranz si pana la barurile unde angajatii pot merge la o bere dupa serviciu.
De la o conferinta in New York la un concert in Praga, de la lansarea unui nou proiect scolar in Nairobi la o vizita a muzeelor din Amsterdam, de la o bere in Bucuresti pana la o vizionare de filme in Tel Aviv, toate aceste evenimente sunt organizate de voluntari si fundatii afiliate.
Dupa 1990, importanta propagandistica a zilei a fost minimalizata, dar oamenii se bucura de acest eveniment, sarbatorindu-l in aer liber, la iarba verde, la mare ori la munte, delectandu-se cu mici si bere.
La King’s Stone, trupa de inspiratie medievala Ad Hoc va da startul unei petreceri cu multa bere, dans si veselie.
In Centrul vechi sunt terase unde se vand bere si bauturi alcoolice! Noi vrem sa facem prin arta terapie pentru pensionari si tineri", ne-a spus Mihai Tanase, presedinte al Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania.
In timp ce muzicienii sai vor degusta cateva doze de bere si o sticla de vin, artista va servi apa plata, Coca Cola, lapte, ceai si cafea...
Nici muzicienii care-l vor acompania pe scena nu s-au lasat mai prejos si au cerut (in afara de lucruri obisnuite precum sucuri, apa, alune, chipsuri) bere, migdale si ursuleti gumati Haribo!
para din bronz - la 25 RON, halba din ceramica, pentru bere - la 75 RON, halba din sticla - la 35 RON, dar si obiecte din ceramica la 5 RON si la 10 RON, genti din piele de sarpe - la 50 RON (mica) si la 150 RON (mare), sase lingurite - la 60 RON, vaza din ceramica - la 200 RON si tabachera argintata - la 150 RON", ne-a spus Adriana Caba.
In Cehia insa exista un salon de spa unde poti face scufundari in bere, ca tratament de detoxifiere si stimulare a circulatiei sangelui.
In cateva randuri si intr-o singura fraza, povestea restaurantului de familie s-ar reduce la mult suflet si dedicatie, la masina de epoca Morgan, la dudul batran de 200 de ani, a carui energie si istorie acopera gradina racoroasa vara si incalzita iarna, la cele 38 de feluri de whiskey, la Feteasca Neagra Morgan, un vin conceput special de catre Crama Basilescu pentru Morgan la Dud si pentru musafirii nostri, la self service-ul de bere din Barul Morgan, la separeul verde unde nu te deranjeaza nimeni daca nu suni butonul, la Salonul Bordeaux in care poti citi si titluri de carti clasice pana soseste mancarea, la varietatea de muzica ambientala si light jazz a anilor de mult trecuti, la faptul ca toti cei care suntem aici pentru dumneavoastra, suntem de-ai casei inca de la inceputuri si, nu in ultimul rand, la meniul de foie gras (20 de feluri), la meniul a la carte, in care Salata de creier cu multa verdeata si pesto, Muschiul de vita cu Foie Gras, Foie Gras la tigaie cu dulceata de casa, Aumonieres-ele, Fondue-ul de branza frantuzeasca cu tuica Zetea si bacon, diversele preparate din rata de Maramures sau White Duchess isi disputa efervescent si cu demnitate disputa in preferintele musafirilor." Regards, Anne Marie Parlog - Adresa:
Ore in sir de stat in zapada sau vipie pentru doua sticle de lapte sau de bere, pentru ratia de zahar si ulei, pentru pipote, maruntaie, gheare, unt, sapun, vata, pasta de ras, chibrituri sau hartie igienica, pentru kilogramul de carne sau branza schimbat apoi pe faina si orez, malaiul dat pe o cutie de nes, ciorapii de dama oferiti contra unui carton de oua.
White Mahala, Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno, Sylva, Mihai Margineanu si Elena Gheorghe. La miezul noptii, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj.
google-analytics.com